Около 200 деца, търсещи убежище във Великобритания, са изчезнали. Те

...
Около 200 деца, търсещи убежище във Великобритания, са изчезнали. Те
Коментари Харесай

Около 200 деца, търсещи убежище във Великобритания, са изчезнали


Около 200 деца, търсещи леговище във Англия, са изчезнали. Те са били настанени в общежития,, призна министърът на вътрешните работи Сюела Брейвърман в публично изказване.

В изявление пред Камарата на лордовете Саймън Мъри съобщи, че доста от по-късно са били проследени и открити.

Разкритието бе направено след обява в „ Олзървър ”, че съгласно осведомител от хостел в крайморския град Брайтън, ръководен от, някои деца са били отвличани пред хотела и принудително качвани в коли, напомня английското издание „ Гардиън ”.

„ Министерството на вътрешните работи няма пълномощия да задържа в тези хотели непридружени от родителите си деца. Ние знаем, че някои от тях “, сподели Сюела Брейвърман в понеделник.

В отговор на въпрос на либералдемократа Пол Скривън Мъри добави, че едно момиче и най-малко още 13 деца под 16 години са измежду изчезналите след настаняването им в хотели, ръководени от.

Той съобщи още, че 88 % от 200-те изчезнали деца са, като добави, че би било неправилно " да се вършат систематизирания по отношение на аргументите ", заради които малолетните изчезват.

Според „ Гардиън “ неправителствени организации неведнъж са по отношение на децата, които изчезват от местата за настаняване, и са предложили на държавното управление да им помогне да ги предпазят, само че Министерството на вътрешните работи е отхвърляло тези оферти.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР