Около 20 полицаи и специално обучени кучета търсят избягалия от

...
Около 20 полицаи и специално обучени кучета търсят избягалия от
Коментари Харесай

360 км полицейска гонка на автомобил, издирва се беглец!

Около 20 служители на реда и особено подготвени кучета търсят избягалия от полицията край Стара Загора. Търсенето се прави сред селата Ръжена и Ягода, северно от града, осведоми БГНЕС.

Издирваният избяга от автомобил, откакто служители на реда от няколко града участваха в дълго среднощно гонене. Всичко почнало към 2:40 ч., откакто пътуващите не се съобразили с напътствията да спрат за рутинна инспекция в Стара Загора. Шофьорът на колата подминал пътните служители на реда с висока скорост и се отправил по автомагистрала „ Тракия” в посока Пловдив. Край Чирпан последвал втори опит колата да бъде спряна, само че и той бил несполучлив. На моменти автомобилът се е движил с повече от 200 км/час.

Пътуващите се отправили към Карлово и Казанлък. И в Казанлък водачът съумял да избяга от органите на реда. Автомобилът в последна сметка бил спрян сред Ягода и Ръжена. Двама от пътуващите в колата са арестувани, третият се търси сега.

Задържаните са на 23 и 32 години. Единият е престъпно проявен, оповестява bTV. Преследваната кола е блъснала патрулка, няма потърпевши, а единствено материални вреди по колата. Не е имало пукотевица, прецизираха от Министерство на вътрешните работи.

Според Нова тв тримата са били в казино в Стара Загора и откакто си тръгнали, не изпълнили полицейско предписание да спрат автомобила. Предполага се, че са използвали алкохол. Колата, с окято са били не е благосъстоятелност на нито един от тримата, само че не е и оповестена за търсене.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР