Около 20.40 ч. вчера, 13 октомври, в Костенец, област Софийска,

...
Около 20.40 ч. вчера, 13 октомври, в Костенец, област Софийска,
Коментари Харесай

България В Шок! Заклаха Брутално Даниела! Бил Е Тихомир!

Около 20.40 ч. през вчерашния ден, 13 октомври, в Костенец, област Софийска, пред къща на ул. " Шипка " 14, обвинената съзнателно е умъртвила Т.Д. Жената е арестувана за период до 72 часа с разпореждане на прокурор, оповестиха от прокуратурата.

Предстои внасяне на искане в Софийски областен съд за взимане на непрекъсната мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на обвинената

Сигналът за убийството е подаден към 20.44 часа в неделя на тел.112, оповестиха по-рано от полицията. Съобщено е за скандал в къща в Костенец. Няколко минути по-късно е подаден нов сигнал за мъж в безпомощно положение на същия адрес. Когато отиват на място, служителите на реда установяват гибелта на 34-годишния Тихомир. По тялото му има 7 прободни рани.

В рамките на 6 часа са арестувани мъж на 18 години и 24-годишната Даниела. Според проверяващите тримата и още един мъж се черпели с алкохол в двора на къщата на Даниела. Избухнал скандал.

" Основните претекстове са любовни. Има връзка сред жертвата и момичето. Като несъмнено, ние преглеждаме и други версии - изневери, кавги, битови ", съобщи Николай Спасов, шеф на ОДМВР - София.

По информация на NOVA 24-годишната Даниела е пробвала да скрие оръжието на закононарушението. Ножът обаче е бил открит от проверяващите. Задържаната признала пред служителите на реда, че е бременна. Отскоро тя имала връзка с убития Тихомир. Бащата на детето й обаче бил различен мъж, който живее в Германия. За връзките на Даниела и Тихомир споделя сестрата на задържаната.

" Те през днешния ден се скарат, на следващия ден са в чудесни връзки. Там е мощно казано връзки някакви да имат съществени. И двамата са правили какви ли не нелепости. Точно тогава, когато влязох, двамата бяха още веднъж пияни и Тихомир я беше хванал за гушата. Аз полудях, а сестра ми сподели " остави го, ние знаем какво си вършим " ", описа Емилия, сестра на Даниела.

В ареста е и 18-годишният Георги Събев.

Убитият Тихомир и арестуваната Даниела са били задържани и преди.

" Назад във времето са имали най-различни прояви. По-скоро с битов темперамент, за такива кавги ", изясни Петър Ценев, шеф на районно управление (на МВР) - Костенец.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР