Около 18 часа вчера е възникнало ПТП на Околовръстното (път

...
Около 18 часа вчера е възникнало ПТП на Околовръстното (път
Коментари Харесай

Шофьор предизвика катастрофа с бременна жена и избяга, но после се върна СНИМКИ

Около 18 часа през вчерашния ден е зародило ПТП на Околовръстното (път II-18) сред пътния възел за кв. Кремиковци и разклона за с. Чепинци.

Голф с рег. номер СВ0953ТК прави маневра изпреварване на неразрешено за това място, като навлиза в лентата за насрещно придвижване и удря лек автомобил СВ5314ТМ. В разследване на удара и двата автомобила са изхвърчали в канавката.

Голфът се е движел в посока от бул. " Ботевградско шосе " към с. Чепинци. На предното стъкло на колата е открит стикер на Министерство на вътрешните работи, а на седалката до лидера две бутилки с водка и няколко флакона с така наречен " Райски газ ".

Първоначално лидерът е избягал от ПТП-то, само че след това се е върнал. Малко преди да провокира тази злополука същият автомобил е взел участие в друго ПТП със сметосъбиращ камион, като и от това местопрестъпление си е тръгнал преди идването на органите на Министерство на вътрешните работи.

Вторият автомобил, Шевролет, е бил ръководен от бременна жена, като след случая тя е откарана в болница. Няма данни тя да е потърпевша.

На лидера на Голфа е взета кръвна проба за алкохол и опиати, като се чакат резултатите.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР