Около 18 часа на 15 ноември м. г. Любомир Яков

...
Около 18 часа на 15 ноември м. г. Любомир Яков
Коментари Харесай

9 месеца затвор за фалшивия бомбаджия, заплашил да убие Бойко Борисов и Ива Митева

Около 18 часа на 15 ноември м. година Любомир Яков просел в подлеза на Централна гара. Ядосал се, че никой не дава пари, и се разярил напълно, когато служители на реда му създали забележка. Той почнал да ги псува и се заканил да събере цялата полиция в региона. Качил се на градски рейс към гара " Филипово " и когато слязъл, се обадил на телефон 112. Представил се като Бай Георги и съобщил, че е заложил минни гранати към Централна гара. Хората от региона на гарата бяха евакуирани, само че взривно устройство не беше намерено. Малко по-късно беше арестуван и Любомир Яков.

През 2021 година той стана прочут като индивидът, заплашил с ликвидиране Бойко Борисов и тогавашният ръководител на Народното събрание Ива Митева посредством имейли, за което лежа в пандиза.

В съда Яков показва забележителни юридически знания и настоя тази присъда да бъде кумулирана към предходните му. Той се извини, че до момента е отлагал делото, и изясни, че е сменил предходната си адвокатка, тъй като отказала да му занесе храна в пандиза.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР