Около 18 часа майки на деца с увреждания от гражданската

...
Около 18 часа майки на деца с увреждания от гражданската
Коментари Харесай

Полицаи пресрещнаха майките пред къщата на Бойко Борисов

Около 18 часа майки на деца с увреждания от гражданската самодейност " Системата ни убива ", които стачкуват от 1 март, поеха на автошествие под наслов " Борисов, тук сме! " от Министерския съвет към дома на премиера в Банкя с гледище за оставка на кабинета без да се водят каквито и да било договаряния.

Към 19,30 часа участниците в акцията стигнаха с възгласи " Оставка! " до крайната си цел, където бяха посрещнати от служители на реда, съобщи БНР. Пред къщата на министър-председателя бяха оставени черни найлонови чували, на които написа " Оставка ", листове с надписи „ Ти умъртви бъдещето на децата ни “ и „ Ти умъртви свободата на словото “, както и цветя.

„ Събрахме се тук, с цел да кажем на Борисов, че би трябвало да си тръгне незабавно! От входа на Банкя ни посрещнаха с наслада, видяхме какъв брой ви обича. Не ви желае никой “, обявиха стачкуващите. По-рано от " Системата ни убива " оповестиха, че са заплашвани от младежката организация на ГЕРБ, че ще бъдат възпрепятствани да стигнат до къщата на премиера в Банкя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР