Около 17 на сто от престъпленията в Ловешка област се

...
Около 17 на сто от престъпленията в Ловешка област се
Коментари Харесай

Всяко пето престъпление в Ловешко – от непълнолетен


Около 17 на 100 от закононарушенията в Ловешка област се правят от малолетни и малолетни, заяви шефът на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи старши комисар Милен Маринов. Той уточни, че процентът на закононарушенията, осъществени от деца, е притеснително висок.

"И с тях работата е много сложна. Санкциите, които се постановат на малолетните и малолетните, минават през комисия. Затова би трябвало да се работи с децата. Инспекторите от "Детска педагогическа стая " на територията, обслужвана от регионалната дирекция, работят непрестанно и имат на доклад доста деца ", добави Маринов.

Той посочи, че като предварителна защита в битката с детската престъпност в региона са основани и четири Детски полицейски ръководства - две в Ловеч и по едно в Тетевен и Троян.

Инспекторите от "Детска педагогическа стая " вземат участие интензивно и в механизма на Регионалното ръководство на образованието за привличане на децата в учебно заведение, сподели още шефът на полицията, представен от Българска телеграфна агенция.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР