Около 17 часа в неделя в районното управление в Костинброд

...
Около 17 часа в неделя в районното управление в Костинброд
Коментари Харесай

Задържаха млад мъж, пребил 15-годишната си приятелка в Костинброд

Около 17 часа в неделя в районното ръководство в Костинброд е получен сигнал за скандал сред госпожица и юноша на черен път, водещ към гробищния парк.

Към мястото неотложно били изпратени полицейски чиновници, които открили наоколо лек автомобил с 23-годишен лидер, а в региона в близост те намерили и 15-годишната госпожица със скъсана тениска и кръвонасядания на предмишница и клепач.

Пред униформените малолетната декларирала, че ѝ е бил нанесен побой от нейния другар. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

23-годишният мъж е арестуван за период до 24 часа. А по-късно бе обявено, че под управлението и надзора на Районна прокуратура–Костинброд се води следствие по формирано досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение за редовно следене.

Установено е, че в интервала от края на юли до 13 август обвиненото лице комуникирал с потърпевшата госпожица по нежелателен за нея метод - посредством душевен и физически тормоз, като я проследявал на местата, които посещавала и поддържал държание, което било заплашително за нея и същото възбудило състоятелен боязън за здравето й.

Обвиняемият е неосъждан и няма криминалистични прояви.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР