Около 164 пожарникари от 26 противопожарни станции в Лос Анджелис

...
Около 164 пожарникари от 26 противопожарни станции в Лос Анджелис
Коментари Харесай

Масов пожар на палети в центъра на Лос Анджелис затвори 10 магистрален възел

Около 164 пожарникари от 26 противопожарни станции в Лос Анджелис работиха за гасенето на голям пожар на палети в събота сутринта в центъра на Лос Анджелис, който затвори част от 10 възел за автомагистрала за неопределен срок.

Пожарът беше обявен за първи път към 1:45 сутринта в блок 1700 на East 14th Street, където първият от двата пожара горяше в двор за палети с повърхност от 40 000 квадратни фута, непосредствено под автомагистрала 10 в Аламеда Улица.

Тази лъчиста топлота от първия пожар е предизвикала пламъците да се разпространят във втори непосредствен двор за палети с сходен размер сред улиците Лорънс и Елууд съгласно пожарната в Лос Анджелис.

Докато пожарна кола и няколко коли бяха изгорени, екипите съумяха да защитят три търговски здания от изгаряне. Няма известия за пострадвания

Към 6:30 ч. сутринта LAFD и Caltrans бяха на мястото, заливайки горещи точки, почиствайки и оценявайки целостта на овъгленото пътно платно, защото има строшен бетон, разтопен стомана и защитни огради.

Представител на калифорнийския магистрален патрул сподели в този миг, че наподобява, че пътят ще бъде затворен за 24 часа.

„ Ако планирате да дойдете в центъра и не споделям, че това ще се отрази на делничния ден, и още веднъж започнете да предвиждате какъв ще бъде вашият маршрут, какъв ще бъде пътят до, и предвидете закъсненията, които това ще аргументи... ", сподели представителят на CHP.

Около обяд Caltrans разгласява туит на X, в който се споделя, че автомагистрала 10 ще бъде „ изцяло затворена до второ разпореждане “ сред East LA Connector и Alameda Street.

Агенцията сподели да се заобикаля региона, да се търсят различни направления и да се чакат огромни закъснения в този регион на центъра.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР