Около 16 часа днес Северин беше качен от летището във

...
Около 16 часа днес Северин беше качен от летището във
Коментари Харесай

Ексклузивни подробности за пътуването на Северин от Франкфурт до София

Около 16 часа през днешния ден Северин беше качен от летището във Франкфурт. Той беше докаран до самия аероплан с полицейски автомобил, оповестява bTV.

Пътници разкриват извънредни детайлности от пътуването. Северин, придружаван от трима служители на реда, се качил пръв в самолета и е заел едно от последните места. До него нямало съвсем никакъв достъп. Той бил извънредно строго охраняван. Част от пасажерите съумели да го разпознаят, само че до дискусия не се е стигало.

Северин Красимиров беше първият пасажер, който слезе, заобиколен от защита, след приземяването на самолета. По време на двучасовия полет той седял на една от седалките на последните редове, описаха пътуващи в гражданския полет. Освен български охранители, със Северин са пътували и немски служители на реда, като поръчител, че правата му се съблюдават, без значение от обстоятелството, че е обвинен за толкоз тежко закононарушение.

Малко след 20 часа пресцентърът на Министерство на вътрешните работи популяризира фотоси от слизането му от самолета. На тях Северин е вишнев панталон, ярък пуловер и бели маратонки. На фотографиите лицето на Красимиров и на съпътстващите го цивилни охранители са замъглени. На две от фотосите той е с наведена глава. Около стълбите на самолета се виждат тежковъоръжени служители на реда с маски.

Утре сутринта – още веднъж под защита, Северин Красимиров ще бъде откаран в ареста в Русе, където той ще бъде настанен в килия с 4 кв. м и независим хигиеничен възел, в което България увери немските управляващи, преди да позволен екстрадицията му.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР