Около 16 000 - 17 000 автомобила са опитали да

...
Около 16 000 - 17 000 автомобила са опитали да
Коментари Харесай

Близо 70 000 коли са излезли от София за празниците, върнали са се около 17 000

Около 16 000 - 17 000 автомобила са пробвали да влязат в София от началото на стягане на ограниченията посредством новата заповед на министъра на опазването на здравето. А преди въвеждането на рестриктивните мерки - на 17.04.20 година - от всички контролно-пропусквателен пункт на изходите на столицата са излезли към 60 000 - 70 000 коли. Очаква се през днешния ден (20.04.20 г.) в следобедните часове да се ускори трафикът. В момента, в който пътуващите влизат в София, следва да покажат от кой контролно-пропусквателен пункт са излезли и какво са заявили тогава. В случай, че има разлика в декларирането, случаите ще бъдат докладвани пред прокуратурата и ще бъдат подхванати ограничения против жителите, които са показали невени данни, безапелационни са от Министерство на вътрешните работи.
Припомняме, че измежду по-фрапиращите нарушавания в декларациите е декларирана трудова ангажираност, а се оказва, че хората са регистрирани в бюрата по труда. Или заявяват, че пътуват по работа, само че в действителност, нямат трудови контракти с компании. Към 08:00 ч. тази заран записаните нарушавания от подобен на територията на столичния град наброяват 90, осведоми Народоосвободителна въстаническа армия ТВ. Забранено е влизането и излизането от София, като се изключи товарни коли, коли със специфичен режим на придвижване и такива, пренасящи хора, нуждаещи се от здравна помощ и лекуване, както и коли, които правят аварийно-ремонтни действия. Всички тези аргументи е належащо да бъдат удостоверени със съответните законни документи. За пътуващите за лекуване ще бъде изисквано да посочат към кое здравно заведение са се насочили и ще им бъде записван телефонен номер на клиниката и на лекуващия доктор.
Хората, които поставят труд на територията на столичния град, е позволено да минават през контролно-пропусквателен пункт от 06:00 ч. до 08:00 ч. и от 18:00 ч. до 20:00 ч. Към сегашния миг смяна в изискваната документи, която би трябвало да бъде показана на пунктовете, няма.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР