Около 150 фенове са нападнали органите на реда пред волейболната

...
Около 150 фенове са нападнали органите на реда пред волейболната
Коментари Харесай

Прекратиха дербито между Олимпиакос и Панатинайкос заради безредици

Около 150 почитатели са нападнали органите на реда пред волейболната зала " Мелина Меркури " в квартал Ренди в Атина нощес, където се играеше срещата за Купата на лигата за мъже сред Олимпиакос и Панатинайкос. Един служител на реда е тежко ранен, откакто е бил уцелен от сигнална ракета. Той е в сериозно положение в болница, оповестява вестник " Прототема ".

Според изданието, по време на конфликтите към 150 души, които са излезли от стадиона, са нападнали служителите на реда. Феновете почнали да хвърлят коктейли " Молотов ", камъни и други предмети по тях и са изстреляли сигнални ракети. Полицията употребила сълзотворен газ, облак от който след това проникнал във волейболната зала. Заради това реферът прекъснал срещата и наредил играчите и на двата тима да се приберат по съблекалните. След към половин час пък дуелът бил преустановен при резултат 18:10 за Панатинайков във втория гейм. Олимпиакос завоюва първата част с 25:19.

Раненият служител на реда е откаран в болничното заведение в Никеа в сериозно положение. Изгубил е доста кръв, по тази причина незабавно е интубиран и опериран.

След прекратяването на мача полицията не разреши на феновете да изоставен стадиона, пробвайки се да разпознава отговорните лица. В резултат на това са арестувани над 200 души.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР