Около 15 деца са били задържани на неразрешения от властите

...
Около 15 деца са били задържани на неразрешения от властите
Коментари Харесай

На протестите в Москва задържаха и 15 деца

Около 15 деца са били арестувани на неразрешения от управляващите протест в Москва, някои към този момент са освободени, сподели Анна Кузнецова, комисар по правата на децата при президента на Руската федерация, представен от РИА Новости.
" Около 15 деца са арестувани тук в Москва, доста от тях към този момент са освободени. В районите доста от тях (задържаните деца) също са освободени ", сподели Кузнецова пред кореспонденти.
Те са били арестувани, с цел да бъдат предадени на законните им представители, добави тя.
„ Сега момчета на 9 и 12 години се завърнаха вкъщи с майка си, това са най-малките участници в московските манифестации, споделят, че просто са карали кънки, видели са доста хора, решили са да гледат “, изясни детският омбудсман.
Майката пристигна за момчетата, те бяха изплашени, акцентира Кузнецова. Тя организира диалог с тях в Управлението на Министерство на вътрешните работи в Тверска област.
Според нея на митингите " рисковете за живота са ясно забележими ", тя прибавя, че би трябвало да се оправя със обстановки, когато полицията във видеото изважда деца от тълпата. Кузнецова добави, че това е направено по този начин, че „ те просто не бъдат стъпкани “.
 
Всичко за митингите следете
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР