Около 15:45 ч. на 8 ноември на път III-50, в

...
Около 15:45 ч. на 8 ноември на път III-50, в
Коментари Харесай

Водачка се е блъснала в железобетонни траверси и в жп. линия

Около 15:45 ч. на 8 ноември на път III-50, в региона на км 29+300, през светлата част на денонощието при облачно време, дъжд от дъжд и мокра пътна настилка, е настъпил пътен случай с лек автомобил БМВ.

При оглед на място е изяснено, че колата е била ръководен от 55-годишна жена, като по време на придвижване в посока от гр. Две могили към с. Иваново, лидерката не е съобразила скоростта си на придвижване с атмосферните условия и положението на пътя и след излизане от зоната на дясна крива, навлизайки в региона на неохраняем ж.п. прелез, е напуснала пътното платно вляво по посока на придвижването си, където се е блъснала в железобетонни траверси и в самата ж.п. линия.

В резултат на пътния случай е потърпевша лидерката, която след оказана здравна помощ в болница „ Канев “ в Русе е освободена за домашно лекуване с диагноза - фрактура на лакътна кост.

Произшествието е документирано по административен ред от екип на районно управление (на МВР) – Две могили. Пробата на лидерката за алкохол е била негативна.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР