Около 15.40 часа на 19 януари служители от полицейския участък

...
Около 15.40 часа на 19 януари служители от полицейския участък
Коментари Харесай

Надрусан ром извади саморъчна сабя срещу служители на реда

Около 15.40 часа на 19 януари чиновници от полицейския сектор в квартал „ Надежда “ се отзовали на сигнал за преодоляване на междусъседски спор на улица „ Бачо Киро “.
По време на подхванатите от служителите на реда дейности за потушаване на спора, 24-годишният Н.Д. отправил обиди и закани към чиновниците на реда и се е опитал да ги нападне с ръчно направена сабя. Той се заканил на един от служителите на реда, че „ ще му отреже гръкляна”, а на различен - че ще възпламени жилището му.
Пробата на Н.Д. за наркотични субстанции посочила, че той е използвал метамфетамин.
На полицейските чиновници се наложило да задържат и отведат Н.Д., който след това е оставен в ареста за 72 часа с прокурорско предписание.
Още няколко похищения против полицейски чиновници попадат в днешния бюлетин на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Сливен.
На 18 януари, към 04.30 часа в игрална зала в град Сливен 44-годишният Г.С. влезнал в изострен спор с пристигналите на място полицейски чиновници. Г.С. бил отведен е в Районното полицейско ръководство в Сливен и арестуван за 24 часа.
На 19 януари служители на реда преследвали към час по улиците на Сливен дрогиран водач с „ БМВ “, който аварирал в полицейския автомобил.
Около 15.15 часа на бул. „ Янко Сакъзов “ полицейски чиновник направил опит да спре за инспекция лек автомобил „ БМВ- Х5 “. Водачът обаче не спрял, а дал газ и тръгнал да бяга. Полицаите го последвали с включена сирена. На кръстовището на булевардите „ Братя Миладинови” и „ Хаджи Димитър” лидерът на „ БМВ “-то направил редица рискови маневри, застрашаващи останалите участници в придвижването, блъснал полицейския автомобил и още един автомобил, който изчаквал на зелен светофар на кръстовището. Гонката завършила до блок 23 в квартал „ Даме Груев “. Проверката за приложимост на опиати на лидера – 33-годишния И.Й. от село Сокол, посочила позитивен резултата за амфетамин и метамфетамин.
И.Й. е арестуван за 72 часа с прокурорско предписание.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР