Около 15.30 часа вчера – 24 май, е подаден сигнал

...
Около 15.30 часа вчера – 24 май, е подаден сигнал
Коментари Харесай

Борят се за живота на 30-годишен мъж от Ботевград, открит в локва кръв многократно намушкан

Около 15.30 часа през вчерашния ден – 24 май, е подаден сигнал за мъж с прободни рани в дома му в Ботевград. 30-годишният мъж е превозен и настанен за лекуване с заплаха за живота. 

Извършен е оглед на мястото на престъплението. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Продължава изясняването на всички обстоятелства и условия към случая, оповестиха от Пресцентъра на ОДМВР.

Според неофициална информация, буквите на открития с прободни рани мъж са В. Б. Той е работил в една от огромните компании в Ботевград. Негови познати настояват, че не е бил конфликтна персона, нито се е занимавал с незаконни действия. 

По време на случая бабата на младия мъж е била в къщата, само че в стая на различен етаж. Тя не е чула никакъв звук. Сред съседите няма свидетел на случилото се. 

Също по непотвърдена информация, когато служителите на реда се отзовали на сигнала, В.Б. е бил в схващане. Той е открит в безпомощно положение в стая на партерен етаж. Кървавите следи започвали от входната врата на къщата, заяви botevgrad.com.   
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР