Около 15:00 часа на 01 юни в Габрово, в резултат

...
Около 15:00 часа на 01 юни в Габрово, в резултат
Коментари Харесай

От полицията разкриха подробности за служителя на РЗИ-Габрово, хванат с подкуп

Около 15:00 часа на 01 юни в Габрово, вследствие на извършени оперативно-издирвателни мероприятия, чиновници на браншове „ Противодействие на икономическата престъпност “ и „ Противодействие на престъпната престъпност “ към Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи – Габрово, задържат 63-годишен чиновник на районната здравна ревизия в града.

Полицейското задържане е осъществено в миг, в който длъжностното лице получава неследваща му се имотна полза – парична сума, излъчена му от притежател на търговски обект в регионалния град.

Разследват чиновник на РЗИ-Габрово за взимане на рушвет

В резултат на процесуално-следствени дейности, извършени в жилищата и в работния кабинет на здравния контрольор, са открити и конфискувани крупни суми пари и документи, имащи отношение към осъществяваната от него незаконна активност.

Разследването на реализираната от лицето корупционна процедура по член 301 от Наказателния кодекс продължава под надзора на Окръжна прокуратура – Габрово.

С разпореждане на наблюдаващ прокурор, първичното полицейско задържане за период до 24 часа, е удължено до 72 часа, съгласно Наказателно-процесуалния кодекс на Републиката.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР