Около 130 души от укривалите се в бомбардирания театър в

...
Около 130 души от укривалите се в бомбардирания театър в
Коментари Харесай

Спасиха 130 души от развалините на театъра в Мариупол, спасителната акция продължава

Около 130 души от укривалите се в бомбардирания спектакъл в Мариупол са избавени, заяви през днешния ден украински народен представител, представена от ДПА.

" Добра вест, която чакахме с неспокойствие. Укритието под театъра в Мариупол е устояло. Около 130 души към този момент са избавени ", написа във Фейсбук Олга Стефанишина. Тя прибавя, че " това е знамение " и разказва по какъв начин избавителните екипи разчистват отломките, с цел да извадят още оживели.

Театърът беше ударен от бомба през вчерашния ден. В него има огромно леговище, което употребяват над 1000 души, оповестиха от кметството. Русия отхвърли да са бомбардирали сградат, напомня Нова. Все още не е ясно, дали при гърмежа има убити и ранени, и какъв е броят им.

Междувременно от град Чернигов оповестиха, че единствено за един ден съветските бомбардировки са умъртвили 53-ма цивилни. Повече от 10 от тях са починали на едно място, съгласно украинците, до момента в който чакали на опашка за самун. В Киев парчета от ракета удариха жилищен блок. Най-малко един човек е умрял, има и ранени.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР