Около 1200 служители на Агенцията на ООН за подпомагане на

...
Около 1200 служители на Агенцията на ООН за подпомагане на
Коментари Харесай

Около 1200 служители на UNRWA имат връзки с Хамас, хиляди по-тясно свързани с терористи: Израелско досие

Около 1200 чиновници на Агенцията на Организация на обединените нации за подкрепяне на палестинските бежанци имат връзки с Хамас — и още хиляди служащи са тясно свързани с членове на терористични групи в Газа, съгласно израелско досие.

Изобличаващият отчет — формиран посредством разпити на терористи от Хамас и възобновени документи в Газа — твърди, че към 10% от 12 000 чиновници на Агенцията на Организация на обединените нации за подкрепяне и работа имат връзки с Хамас или Палестинския ислямски джихад, сподели Wall Street Journal.

Сред всички чиновници на организацията съвсем половината - или към 6000 - имат близки родственици в бойните организации, които ръководят Газа от 2007 година, съгласно разследващите данни, предоставени на Съединени американски щати.

Онези с тесни връзки с терористичните групи се смятат за „ оперативни “, което значи, че са взели участие във военните или политическите действия на Хамас, се споделя в отчета.

„ Проблемът на UNRWA не е единствено „ няколко неприятни ябълки “, забъркани в клането на 7 октомври – институцията като цяло е убежи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР