Около 12.25 ч. В РУ Созопол е получено съобщение за

...
Около 12.25 ч. В РУ Созопол е получено съобщение за
Коментари Харесай

Морето е опасно, взе 7 жертви за 2 дни!

Около 12.25 ч. В районно управление (на МВР) Созопол е получено известие за случай на плаж “харманите ", при който от морето е изваден 42 годишен мъж от Враца в тежко положение.

Извършени са множеството реанимационни действия, само че все пак контактния в началото мъж Е умрял. Тялото му е откарано за аутопсия в поделение “съдебна медицина " към УМБАЛ Бургас.

Вчера двама души се удавиха на Южното Черноморие макар превантивното известие туристите да внимават със сигнализацията на плажа и къпането в морето през август.

Тялото на 48-годишен мъж от София е извадено към 16:30 ч. в региона на централния плаж в с. Равда.

Около 18:55 ч. на плажа пред хотел “Синя перла " в Слънчев бряг от морето е извадено тялото на 46-украинец, дошъл в България на 26 юли през Граничен контролно-пропусквателен пункт Русе. Той е работел като автобусен водач към частна туристическа компания.

Вчера полицията в Бургас заяви за 4 случаи на удавяне

От плаж в к.к. " Слънчев бряг " в петък от водата е изваден румънски екскурзиант на 54 години, който е умрял малко по-късно, макар оказана му на място здравна помощ, оповестиха още от локалната полиция.

Около 10:30 часа в събота на Северния плаж в курортния комплекс спасителите са извадили от морето тялото на удавен съветски жител.

В същия час, само че в град Китен, туристи са забелязали удавена жена. Тялото ѝ е издърпано на брега, като от ОД на Министерство на вътрешните работи - Бургас прецизираха, че тя е на забележима възраст към 60 години, само че самоличността ѝ не е открита.

Полицията оповестява и за случай, при който тялото на млад мъж е извадено от морето в региона на северната крайбрежна алея в Несебър. Сигналът за умрелия е получен в 05:00 часа събота.

За следващ път ОДМВР-Бургас приканва към нараснало внимание, защото през днешния ден вълнението на морето е сред 2 и 3 бала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР