Около 11:30 ч. по тел. 112 в Районно управление на

...
Около 11:30 ч. по тел. 112 в Районно управление на
Коментари Харесай

Петима са пострадалите при катастрофата край Самуил

Около 11:30 ч. по тел. 112 в Районно ръководство на Министерство на вътрешните работи - Исперих е получен сигнал, че в село Самуил до маслобойната е настъпило пътно-транспортно произшествие. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Водачът на " Фолксваген голф ", благосъстоятелност и ръководен от И. А., на 20 години, от с. Владимировци, управлявайки в посока жп прелез, навлиза в лентата за насрещно придвижване и се блъска челно в движещия се в противоположна посока " Фолксваген голф ", ръководен от Г. С., на 52 години, от с. Голям извор.

Вследствие на случая са потърпевши лидерът Г. С., с фрактура на десен крайник, возещата се на предна дясна седалка Е. С. на 43 години, с фрактура на черепа, возещите се в същия автомобил на задна седалка Г. Г. С., на 19 години, с фрактури и контузна рана на главата с заплаха за живота и М. Г. С., на 16 години с контузни рани по главата и тялото.Пострадала е също по този начин и возещата се на предна дясна седалка в другия автомобил Н. Х., на 41 години, от с.Владимировци с фрактура на черепа и счупени ребра.

Петимата ранени са настанени в МБАЛ-Разград. Образувано е досъдебно произвеждане по чл.343, ал.1, писмен знак Б от Наказателен кодекс.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР