Около 1000 членове на персонала на руския президент Владимир Путин

...
Около 1000 членове на персонала на руския президент Владимир Путин
Коментари Харесай

Военнопрестъпникът Путин в паника - уволнил 1000 подчинени от страх да не бъде отровен

Около 1000 членове на личния състав на съветския президент Владимир Путин са били заменени единствено за един месец в най-голямата чистка на чиновници щатското издание Бизнес инсайдър. Страховете на президента са нарастнали след нашествието в Украйна като главно терзание на Путин е да не бъде токсичен, сочат отчети на английските спецслужби. Бодигардове, готвачи, перачки, прислужници и секретарки са измежду уволнените, прецизира и, като се базира на държавни източници в Москва.

Служител на френската Генерална дирекция за външна сигурност е декларирал пред The ​​Daily Beast, че осъществяването на опит за ликвидиране на Путин " е измежду първостепенните варианти за всяка разследваща организация ".

Нахлуването в Украйна от Русия беше необятно наказано от страни по целия свят и осъдено с тежки наказания, наложени на Путин и свързани с него олигарси. Американски и западни служби неведнъж предупреждаваха, че Русия се готви да нахлуе в Украйна, поради струпаните по общата граница хиляди военнослужещи и доста техника. Москва отхвърляше.

Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР