Около 100 ученици от ОУ Д-р Петър Берон - Плевен

...
Около 100 ученици от ОУ Д-р Петър Берон - Плевен
Коментари Харесай

Стартира инициативата Обичай Спартак, обичай Плевен!

Около 100 възпитаници от ОУ " Д-р Петър Берон " - Плевен поддържаха през днешния ден баскетболния Спартак в борбата против Левски. Това е първото учебно заведение, което става част от самодейността " Обичай Спартак, бит Плевен! ", имаща за цел да разпространява баскетбола в града и да вкара плевенските малчугани в зала " Балканстрой ".

Децата от ОУ " Д-р Петър Берон " изживяха в действителност незабравими страсти. Те се убедиха, че баскетболът е не просто велика игра, а и ентусиазъм. За учениците бе обезпечен транспорт до залата, както и дарове. Най-голямата премия обаче несъмнено бе опцията да се насладят от близко на дуела сред Спартак и Левски, като след края на срещата Александър Дяковски и възпитаниците му изрекоха специфична признателност на малчуганите и се снимаха с тях.

" Знаем, че няма нищо по-честно и по-чисто от признанието и неподправената наслада на едно дете. Благодарим от сърце на нашите дребни другари с огромни сърца от ОУ " Д-р Петър Берон " - Плевен. Вратите на БК Спартак са отворени необятно за вас постоянно ", споделиха от клуба.

Инициативата " Обичай Спартак, бит Плевен! ", сложила си за цел да разпространява баскетбола в града на Панорамата, е взаимна сред Светлин Митев /IT DESIGN adv/, доктор Денислава Ангелова /основател и ръководител на асоциация " Докосни дъгата " / и Plevenutre.bg. Разбира се, с поддръжката на Александър Дяковски и БК Спартак. Идеята на акцията е на всеки домашен мач да се кани по едно учебно заведение.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР