Около 100 км от тези участъци, на които са извършени

...
Около 100 км от тези участъци, на които са извършени
Коментари Харесай

АПИ потвърдиха думи на Нанков за Шишков: Ще ремонтира 100 км. за половин млрд. лв.

" Около 100 км от тези сектори, на които са осъществени инспекциите на " Хемус ”, " Марица ”, " Тракия ” и Северната скоростна дъга, ще би трябвало да им се създадат поправки. Това ще коства на страната към 500 млн. лв.. " Това разгласи в неделя пред bTV ръководителят на управителния съвет на АПИ инж. Венцислав Ангелов.
 
" Голяма част от инспекциите за качеството на градежа на пътищата у нас са предоставени от Министерство на вътрешните работи още през предходната година. Целта е да се види за избрана права по какъв начин е изработен пътят и по какъв начин се поддържа ", добави Ангелов.
 
 Николай Нанков Николай Нанков Източник: Zonanews
Преди броени дни претендентът от ГЕРБ Николай Нанков, който е и някогашен районен министър, предизвести във Враца, че се готви крупно разпределяне на пари от страна на служебния министър Иван Шишков. Той упрекна служебните кабинети на Радев и постоянния на Кирил Петков, че за две години не са построили " даже и сантиметър ".
 
Той упрекна Шишков, че желае да даде 600 млн. лева на съответни компании за главен ремонт на пътища, там където няма потребност.
 
 Иван Шишков основен проектант на регион Триадица Иван Шишков основен проектант на регион Триадица Източник: 24 часа
" Защото " Промяната " ни донесе и нулев, безусловно никакъв надзор по отношение на претоварването на тежките камиони. И той желае да направи за над 600 милиона лв. ненужни съществени поправки на автомагистралите. Тези пари трябват за други пътища, включително и в Северозапада. Докато гърми " бомби " и прави операции по малките екрани, се правят нарушавания за стотици милиони левове. Такова нарушаване е с пътя от Ботевград до Мездра, за който ние полагахме денонощни старания да е подготвен до края на 2022 година. Разплаща колосални суми по договорите, които сякаш съгласно него бяха порочни, противозаконни и така нататък - към този момент съвсем 2 милиарда лева И още, и още… ", сподели още Нанков във връзка с Шишков.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР