Около 100 фена се събраха пред НДК със скандирания срещу

...
Около 100 фена се събраха пред НДК със скандирания срещу
Коментари Харесай

Конгресът на БФС стартира с освирквания срещу президента Борислав Михайлов |

Около 100 фена се събраха пред НДК със викания против настоящия президент на БФС Борислав Михайлов. Той е един от шестимата претенденти за поста, като се чака борбата да е главно сред него и Димитър Бербатов.

Пред централния вход те бяха заели дясната страна, а в четири коридора влизаха делегатите от четирите зони. " Вън Перуката " и " Митко Бербатов " беше рефренът на групата последователи, които бяха главно от София.

Делегатът на Балкан (село Варвара) Георги Градев не беше позволен в залата, защото имало прокурорска инспекция. Още 10 клуба от район Благоевград са спрени със същия претекст. БФС се съмнява в избора на въпросните делегати. Специално Балкан Варвара два пъти са удостоверили, че Градев е законно определен, само че БФС не се е съобразил с гаранциите.

Точно преди началото на конгреса пък се оказа, че пратеник от Балкан (Белоградчик) не може да влезе заради промяна на делегатите в последния миг. Избраният от клуба човек се разболял преди два дни и се наложила промяна. Новият им представител обаче няма делегатска поименна карта.

Извънредният конгрес стартира с инспекция на кворума, както и подготовка за избор на работните комисии. Иначе конгресът стартира в цялостно медийно затъмнение. Няма достъп на публицистите до Зала 1, всички са сложени в медиен център, в който обаче на двата монитора няма тон. Димитър Бербатов обаче пусна живо предаване в профила си във фейсбук.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР