Около 10 души души се събраха на протест във Видин,

...
Около 10 души души се събраха на протест във Видин,
Коментари Харесай

Само 10 души излязоха на протест срещу домашното насилие във Видин

Около 10 души души се събраха на митинг във Видин, с който поддържаха жертвите на домашно принуждение и желаеха съответна законова рамка през вчерашния ден. 
" Макар и малко, ще продължаваме да настояваме за съответни промени в Закона за отбрана от домашното принуждение и по-строги санкции ", сподели един от уредниците Камелия Илиева и добави, че е парадоксално на митинга в поддръжка на момичето от Стара Загора да дойдат стотици, а в този момент, когато имаме случаи на принуждение във Видин, искащите правдивост, да се броят на пръстите на двете ръце.
" Много е тъжно, тъй като доста бързо се не помни за този случай, а имаме и още два случая от Видин. С това се потвърждава, че не сме толкоз съпричастни, колкото се демонстрираме в обществените мрежи. Да дойдем пет индивида безусловно е доста тъжно. Особено на фона на предходния митинг. Важното е, че и тези, които са тук, знаят защо са тук и това ни радва, без значение какъв брой хора сме ", добави тя.
Припомняме, че на 31-ви юли гражданското си неодобрение показаха стотици видинчани, които се събраха на митинга пред правосъдната палата във Видин. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР