Около 10 човека влязоха в дома ни снощи, около 22

...
Около 10 човека влязоха в дома ни снощи, около 22
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Съпругът на Севдалина Арнаудова: 10 души нахлуха в дома ни без заповед, детето ни изпадна в шок

Около 10 индивида влязоха в дома ни нощес, към 22 ч, помолих да пристигна юрист, сподели пред ПИК брачният партньор на Севдалина Арнаудова Делян Димитров.

Както ПИК заяви, Арнаудова е пиар на експемиера Бойко Борисов, който нощес бе арестуван. Тя също е арестувана, както и Менда Стоянова - някогашен ръководител на парламентарната комисия по финанси, и Владислав Горанов - някогашен финансов министър.

Съпругът на Арнаудова е член на борда на шефовете на Булгартрансгаз.

Детето ни, което е на 8 година, изпадна в потрес и стрес и стартира да бяга. Попитах ги за какво не са пристигнали, когато детето е на учебно заведение, а единият служител на реда ми сподели, че по този начин би трябвало да бъде, сподели той.

6 часа продължи обискът на къщата. Мина много време, до момента в който детето го прибра баба му, съобщи той.
свързани новини22433преди 8 часа92404преди 9 часа
Кухнята, всяко шкафче, диван, бельото ни, всичко ревизираха, само че не разхвърлиха, описа брачният партньор на Арнаудова за обиска на служителите на реда.

Търсеха документи, които са свързани с Горанов, Борисов и Божков. До 2,30 през нощта протече обискът на къщата, нямам визия за какво го направиха по този противен метод. Аз откачих, гледайки детето по какъв начин плаче, съобщи той.

Когато пристигнаха, незабавно ме питаха дали имам коли. Казах им, че имам персонална и служебна. Едната кола е на компания Аркад, която строи Балкански поток. Аз имам контракт за прилагане и пълномощие да употребявам този джип, уточни Димитров.

Фирмата даде коли и на Министерство на околната среда и водите и на Агенцията по горите, когато отпаднаха от нужда.
свързани новини122985преди 9 часа
От у дома взеха мобилни телефони, остарели, които не употребяваме, флашки, които имаме и 5 хиляди лева пари и 3 000 $, 250 евро и рубли, които са ми командировъчни и си ги събираме, уточни Делян Димитров.

Жена ми не беше изведена с белезници, само че беше арестувана без никаква заповед, отсече той.

Закараха я в МВР-болница за коронавирус тест и към 4,30-5 ч я докараха тук, в ГДНП, тази заран, тя ми се обади да ми каже, че е задържана, отсече Димитров. Чакам си я да си я прибера, сподели той.

Говорят, че ГЕРБ е основал полицейска страна, а те мачкат пред детето ми, влизат в дома ми. Пожелавам им както са създали пред детето ми, да го създадат три пъти по-гадно пред техните деца, съобщи Димитров.
свързани новини59595преди 10 часа
Баща ми е с високо кръвно, звънят родителите ни, нейните родители, обезпокоени са, описа още той.

Той показа, че преди два месеца са ги викали на разпит. През 2013 година ми дадоха призовка и звъняха на съседи да излизат да ни видят по какъв начин ми дават призовки.

Адвокатът на жена ми влезе, когато я докараха тук и чакаме да се обадят служителите на реда на юриста. До тази вечер ще е тук, до 24 часа, сподели той.

Жена ми какво е направила, тя е пиар. Това е тормоз, който не стопира от няколко месеца. Правиха ни данъчни инспекции, проверки. Моята продължи 8 месеца, свърши декември, в този момент жена ми я ревизират, съобщи той.

В момента не мога да мисля обикновено, уточни той.
свързани новини65947преди 8 часа44603преди 11 часа
Ние нарушители ли сме, какви сме, закони ли сме погазили, попита реторично той.

Всичко е за това, да се отнеме вниманието от другите неща. Господ ще ги накаже за това, което са създали сещу щерка ми, отсече той.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР