Около 1/3от служителите в американската обявиха, че напускат, след като

...
Около 1/3от служителите в американската обявиха, че напускат, след като
Коментари Харесай

Софтуерна компания забрани разговори за политика, 1/3 от служителите напускат

Около 1/3от чиновниците в американската оповестиха, че напущат, откакто управлението им забрани политическите диалози на работното място , оповестява БГНЕС. Масовото подаване на оставки пристигна откакто основният изпълнителен шеф и съосновател на компанията Джейсън Фрид разгласява в блог новите правила. Той разгласи и края на някои " покровителствени " компенсации за чиновници , като да вземем за пример карти за фитнес и надбавки за продължаващо обучение.
Около 20 от 57-те чиновници на компанията са оповестили оставките си. Сред хорат има и дългогодишни служащи. За да оправдае възбраната за политически диалози, Фрид сподели, че те са се трансформирали в " огромно разпръскване " в настоящия климат . Поляризирани диспути циркулират из Съединени американски щати в продължение на месеци - от придвижването „ Животът на черните има значение ”, през президентските избори от ноември до правата на транссексуалните.
 Гугъл дава рамо на софтуерна академия във Враца Гугъл дава рамо на софтуерна академия във Враца
Технологичният колос Гугъл ще поддържа идната образователна година на Академията по програмиране Враца – Софтуер общество. Това се...
" Ние вършим програмен продукт за ръководство на планове, екипна връзка и e-mail. Не сме компания за обществено влияние. Не е нужно да решаваме дълбоки обществени проблеми ", показва Фрид. Сред чиновниците, които оповестиха, че напущат, са ръководители в маркетинга и по обслужване на клиенти.
Криптовалутна борса разгласи сходна възбрана през предходната година, като изпълнителният шеф Брайън Армстронг тогава съобщи, че през октомври сред 60 от 1200 чиновници на компанията са напуснали.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР