Около 05:50 часа в района на контро-пропускателен пункт Пода“ пътни

...
Около 05:50 часа в района на контро-пропускателен пункт Пода“ пътни
Коментари Харесай

Осем шофьори в Бургаско останаха без коли заради почерпка с алкохол и наркотици през уикенда

Около 05:50 часа в региона на контро-пропускателен пункт „ Пода “ пътни служители на реда спрели за инспекция лек автомобил „ Фолксваген Голф “, ръководен от 37-годишен созополчанин . Проверката с дрегер е открила, че той кара с централизация на алкохол 1,92 промила, заради което той е арестуван за период от 24 часа, а автомобилът е конфискуван .

Около 21:30 часа в региона до бл. 65 в к-с „ Славейков “ е тестван „ Фолксваген Пасат “, ръководен от 45-годишен бургазлия, като е открито, че то кара с 1.79 промила . Водачът е арестуван за период от 24 часа, а автомобилът е конфискуван .

Около 02:40 часа сутринта в региона на созополското село Крушевец е тестван лек автомобил „ Деу Ланос “, с бургаска регистрация, ръководен от 38-годишен мъж от Малко Търново . Установено е, че той кара след приложимост на алкохол с централизация – 1,41 промила . Водачът е арестуван за период от 24 часа, а автомобилът е конфискуван .

Около събота сутринта 06:20 часа на кръстовището на айтоските улици „ Георги Тихолов “ и „ Николай Лъсков “ е спрян за инспекция микробус «Мерцедес 308 Д», ръководен от 44 годишен мъж от айтоското село Лясково , като открили, че същия кара след приложимост на алкохол с централизация – 1.39 промила. Водачът е арестуван за период от 24 часа, а микробусът е конфискуван .

Около 11.45 ч. в региона на ул. „ Никола Петков “ пред супермаркет „ Билла “ в бургаския к-с „ Изгрев “ е спрян за инспекция микробус „ Форд Транзит “, ръководен от 48-годишен бургазлия . Установено е, че той кара след приложимост на алкохол с централизация – 1,59 промила, заради което е арестуван за период от 24 часа, а микробусът е конфискуван .

Около 23.55 часа на кръстовището на улиците „ Г.С.Раковски “ и „ Дружба “ в Средец е тестван „ Опел Астра “, ръководен от 67-годишен локален гражданин . Проверката с дрегер сподели, че той кара след приложимост на алкохол с централизация – 1,49 промила , заради което е арестуван за период от 24 часа, а автомобилът е конфискуван .

Пет минути след среднощ в региона на ул. „ Въстаническа “ чиновници е тестван „ Фолксваген Пасат “, ръководен от 37-годишен бургазлия, който карал след приложимост на метамфетамин . Мъжът е арестуван за период от 24 часа, а автомобилът е конфискуван.

Около 20:45 часа нощес на пътя Карнобат-Айтос е спрян за за инспекция автомобил „ БМВ 323 I “ , ръководен от 19-годишен юноша от айтоското село Чукарка , като открили, че същият кара след приложимост на амфетамин и метамфетамин . Водачът е арестуван за период до 24 часа, а автомобилът е конфискуван.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР