Около 00:00 ч. в събота срещу неделя в РУ-Петрич е

...
Около 00:00 ч. в събота срещу неделя в РУ-Петрич е
Коментари Харесай

Скандал заради силна музика в село Самуилово, 67-годишен се простреля в главата

Около 00:00 ч. в събота против неделя в РУ-Петрич е получен сигнал за висока музика от заведение в с. Самуилово. Незабавно на място са пристигнали полицейски чиновници, които са предизвестили притежателя на заведението да не се нарушава нощната тишина, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Музиката е спряна, само че след към час е получен втори сигнал, като от отзовалите се полицейски чиновници, на притежателя на заведението, е формиран сигнален протокол.

Около 01:47 часа е получен трети сигнал и от пристигналите на място полицейски чиновници е формиран акт за нарушение на Закона за шума и околната среда. Между притежателя на заведението и 67-годишен мъж, живеещ в непосредствена непосредственост е зародил скандал, при който 67-годишният е отправил закани с газов револвер, който е преправен в военен, след което се е прострелял в главата си.

Транспортиран е за лекуване в УМБАЛСМ " Пирогов " в гр. София в тежко положение. За случая е известена способената прокуратура. Образувано е досъдебно произвеждане. Работата по определяне на всички обстоятелства и условия, свързани с случая продължава.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР