ОКЛАХОМА СИТИ (AP) — Шай Гилгеус-Александър вкара 23 точки, а

...
ОКЛАХОМА СИТИ (AP) — Шай Гилгеус-Александър вкара 23 точки, а
Коментари Харесай

Гилгеус-Александър отбелязва 23 точки, докато Тъндър победи изчерпаните от контузии Бъкс със 125-107

ОКЛАХОМА СИТИ (AP) — Шай Гилгеус-Александър вкара 23 точки, а Оклахома Сити Тъндър победи изчерпаните от травми Милуоки Бъкс със 125 -107 в петък вечер, с цел да увеличи очакванията си да заемат номер 1 в плейофите на Западната конференция.

Тъндър влезе в нощта, като изоставаше с един мач от Денвър Нъгетс и изравни с Минесота Тимбъруулвс в Уестърн Класиране на конференцията с два оставащи мача. Денвър загуби от Сан Антонио, до момента в който Минесота победи Атланта в петък, оставяйки трите тима равни за водачеството в конференцията с оставащ мач.

Бъкс играха в петък без всички звезди Янис Адетокумбо и Дамян Лилард. Те към този момент бяха оповестили в сряда, че Адетокумбо ще пропусне остатъка от постоянния сезон поради изопнат ляв прасец. Лилард излезе с инфектиран ляв адуктор. Милуоки падна до 4-4 в мачове без Адетокумбо този сезон.

Бъкс можеха да завоюват номер 2 в плейофите на Източната конференция с победа. Те към момента могат да завоюват номер 2 в схемата с победа в Орландо в неделя или домак...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР