Окей, да си го кажем честно: Всички сме наясно с

...
Окей, да си го кажем честно: Всички сме наясно с
Коментари Харесай

Всички им завиждат: Колко точно са богати големите звезди?!

Окей, да си го кажем почтено: Всички сме наясно с това, че известните са богати (или най-малко множеството от тях), изключително тези, които живеят зад океана. И в случай че в България, доста хора драпат по 8 часа дневно, с цел да си купят на погашение iPhone 13, то несъмнено светът е цялостен с хора, които са родени със златна лъжичка в устата или под щастлива звезда. Но какъв брой тъкмо са богати най-богатите? Поразровихме се и съставихме топ 5 на някои от най-заможните и млади световноизвестни звезди:

1. Ариана Гранде

В края на 2020 година Форбс прави оценка положението на Ариана на 72 милиона $. Към днешна дата, тя продължава да е измежду най-високоплатените певици в света, а ние продължаваме да ѝ завиждаме!

Виж още: Теди Цветкова от " София денонощно " за най-дългата си връзка и за балканската дивотия

2. Кристиано Роналдо

Кристиано Роналдо надвиши 1 милиард $ доходи от кариерата си към края на предходната 2021 година, а в банковите му сметки има най-малко 500 милиона $. 

3. Бритни Спиърс

Отново съгласно Форбс, след всички кавги през последните години, положението на Бритни се прави оценка на 60 милиона $. Сега, когато най-сетне е свободна, може да им се радва умерено, до момента в който пуска голи фотоси в нета.

4. Джей Ло

Всеки път, когато споменем Джей Ло ни идва да смъкваме шапки (ако носехме такива). Тази жена няма възраст, безусловно е извънземна. И несъмнено, извънземно богата е. Джей Ло брои над 400 милиона $, като най-вероятно през актуалната година ще натрупа най-малко още 10 милиона.

Виж още: На бас, че ще познаем носителите на Оскарите. Издаваме ти спечелилите още преди церемонията

5. Cardi B

Cardi B ни е обичана! Тя не е родена със златна лъжичка в устата и е положила извънредно доста труд, с цел да се трансформира в скандалната звезда, която целият свят познава през днешния ден. Е, трудът ѝ е заплатен. В края на 2021 год. певицата има 24 милиона $.  

6. Риана

Бяхме не запомнили за Риана, само че около новината за първото ѝ бебе, тя още веднъж влезе в полезрението ни. E, несъмнено ще може да си кара майчинството умерено, даже и да не работи в никакъв случай повече през живота си. Рири има над 550 милиона $, които се усилват непрекъснато.

7. Джъстин Бийбър

Ако съпоставим Джъстин с Риана, то той си е напряко безпаричен. Има едвам 228 милиона $, само че за сметка на това е много по-млад и те първа може да натрупа още в касичката си. 

8. Кардашиянките

Всичките Кардашиянки имат милиони в банковите си сметки, това едва ли изненадва някого. Но евентуално не знаете, че Ким не е просто милионер… Тя е милиардер! По последни данни, положението ѝ се прави оценка на 1.4 милиарда $. А горката Кендал разполага единствено с нищожните 45 милиона $. Нищо, кака ще ѝ даде на заем, в случай че закъса. 

Виж още: Дано детето ти не гледа: Джулката най-накрая сподели новото гадже, той я хвана за...

9. Майли Сайръс

Скандалната популярност на Майли Сайръс може и да позалезе през последните години, само че банковата ѝ сметка не страда от това. Певицата има над 160 милиона $, огромна част, от които насъбрани с помощта на ролята ѝ в Хана Монтана. (Някой помни ли го този сериал?!)

10. Лурдес

Само 5 милиона $! Толкова има щерката на Мадона. Изглежда мама не я глези прекомерно, в случай че се има поради това, че невръстните деца на Кардашиянките разполагат с по десетки милиони $. 

Изображение: https://www.instagram.com/rihannasaucy/, https://www.instagram.com/kimkardashian/, https://www.instagram.com/cristiano/ 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР