Оказването на военна помощ на Украйна категорично няма да ни

...
Оказването на военна помощ на Украйна категорично няма да ни
Коментари Харесай

Ноев: Неутралитет в тази война е пряка заплаха за националната сигурност на България

" Оказването на военна помощ на Украйна изрично няма да ни въвлече във война ", това съобщи някогашният Министър на защитата пред " ЕвроДикоФ ".

" Въпросът е по какъв начин политическите водачи изясняват на българските жители. Аз като симпатизант на президента съм взаимен с неговата оценка, че България не би трябвало да бъде въвлечена във война. Но в същото време съмнението при доводите за какво би трябвало да се изпрати оръжие на Украйна обърква хората. Президентът приказва едно, министър председателят друго... ", добави Ноев.

" Българска социалистическа партия е срещу изпращане на бронежилетки и каски. Ето това е лицемерната политика на тази българска политическа партия ", добави той.

" Вижте Турция. Тя доставя най-смъртоностните ударни дронове. С едната ръка Ердоган убива съветските бойци, а с другата си се ръкува с Путин и му предлага територия за договаряния с Украйна ", даде образец специалистът.

" Неутралитет в тази война е директна опасност за националната сигурност на България ", безапелационен беше той.

" Истината за това нещо, което разбираме е, че ДАНС повече от половин година прави обзор на проблемите наследени от предходното управление, назначено от Борисов и мафията ", съобщи той във връзка с разтърсванията в ДАНС.

" Това не е резултат от днешното деяние на прокуратурата, а от работата на ДАНС в последните месеци ", съобщи той.

" Всякакви старания за битката с мафията, проекциите на мафията в прокуратурата и службите за сигуност би трябвало да бъдат приветствани. Правителството би трябвало да се концентрира върху тези политически въпроси, с цел да може партиите да се състезават с хрумвания и убеждения ", сподели той.



Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР