Оказва се обаче, че за дневната и нощна карта на

...
Оказва се обаче, че за дневната и нощна карта на
Коментари Харесай

Хванаха Му Цаката! Ето Как Трима Пътуват С Един Електронен Билет В Градския Транспорт В София!

Оказва се обаче, че за дневната и нощна карта на цени от 4 и 2 лв., купени през телефона, може да заплати единствено един пасажер, а други след него могат да се возят гратис, предава Би Ти Ви.

Купуваме дневна карта на цена от 4 лв. през мобилен телефон. За няколко минути първия пасажер се снабдява с кода, с който става постоянен. Ако по-късно препрати данните и паролата си на различен и той влезе в уеб страницата за мобилно таксуване, вторият пътник също се снабдява с код. Така в публичния превоз могат да се возят двама пасажери, само че с един заплатен документ.

Дефектът в системата за мобилно заплащане значи по-малко доходи за Центъра за градска подвижност. За това от през днешния ден се блокират сметките след третото влизане в системата от друго устройство, а първият консуматор получава и предупреждаващ имейл.

До момента над 5700 консуматори са се записали в уеб страницата за заплащане през мобилен телефон, над 2000 са си купили карти, а да злоупотребят са пробвали под 1% от пасажерите.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР