Оказва се, както знаехме още в сряда, че не само

...
Оказва се, както знаехме още в сряда, че не само
Коментари Харесай

Премиерът – конспиратор: Младежи от ГЕРБ направиха опашките за бензин 


„ Оказва се, както знаехме още в сряда, че освен количества има, имаме в огромни количества в цялата система. Всички са заредени, няма никакъв проблем по цялата верига, единствената причина, за която се е получила суматохата в сряда, е че са се употребявали фотоси от няколко дребни бензиностанции, които са се изпратили през обществената медия в голям размер са се изпратили на всички места! “.

Това разгласи министър председателят Кирил Петков след среща сред него, Корнелия Нинова, Българската петролна и газова асоциация и „ Лукойл “.

Според Петков, той и ръководството му са станали жертва на политическа или хибридна офанзива.

„ До този миг хората, които виждаме, че са го организирали това, са свързани с младежката организация на ГЕРБ “, съобщи министър председателят.

„ И ето по какъв начин употребяват страха от войната. И макар че цялата система е била безусловно обезпечена с гориво, се основава суматоха за няколко часа, която се пробва да накара хората да се подреждат на опашки, да пълнят резервоари, без да има никаква причина за това “, счита министър-председателят.

Думите на Петков провокират несъгласие, защото публикуваните сигнали не бяха за приключване на горивото, а за евентуално повдигане на цената му поради повишението ѝ на интернационалните тържища по-рано денем преди суматохата. До разрастването ѝ се стигна след цялостната липса на реакция и утешение от страна на способените институции през целия ден до среднощ, оповестява tribune.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР