Оказва се, че за кратък период от време доста от

...
Оказва се, че за кратък период от време доста от
Коментари Харесай

Специалната награда на снахата на кралица Елизабет

Оказва се, че за къс интервал от време много от членовете на кралското семейство се оказаха в Съединени американски щати. Принц Хари и Меган Маркъл живеят там, само че в първите дни на декември там бяха и принцът, и принцесата на Уелс.
 Принц Уилям, Кейт Мидълтън, Earthshot Prize и колието на лейди Даяна, с което е принцесата на Уелс
Когато всички погледи са привлечени от Кейт Мидълтън

Принцесата на Уелс с увещание за принцеса Даяна

Докато Уилям и Кейт участваха в Бостън на поредност от събития, Софи - брачната половинка на брата на крал Чарлз принц Едуард, беше във Вашингтон.

Там херцогинята на Уесекс, каквато купа носи Софи, получи премия на името на Хилари Родъм Клинтън за работата си в битката със половото принуждение над дами в конфликтни зони.

It is an honor to recognize these women who are blazing the trail for women, peace, and security. and share the stage with HRH The countess of Wessex,, and.
— GU Women & Peace (@giwps)
57-годишната Софи участва на церемонията, която се състоя в Института за дамите, мира и сигурността към Джорджтаунския университет. Тя изнесе и къса тирада, в която съобщи, че работата й с жени-активисти е едно от нещата, с които най-вече се гордее.

I'm thrilled to present today to five courageous leaders fighting for the safety of women and girls.

Join live at 11am ET:
— Hillary Clinton (@HillaryClinton)
Сред останалите дами, които също бяха отличени от Хилъри Клинтън, беше и първата дама на Украйна Олена Зеленска. Наградите на името на някогашната първа дама на Съединени американски щати отличават хора, които се борят за правата на дамите и за мира на планетата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР