Оказва се, че за да успее да създаде успешна връзка,

...
Оказва се, че за да успее да създаде успешна връзка,
Коментари Харесай

Анелия разкри тайната за успешната си връзка с бизнесмена Любомир Захаринов

Оказва се, че с цел да успее да сътвори сполучлива връзка, фолк дивата Анелия се е подложила на специфична терапия при психолог. След дългите години, в които била сама или в най-хубавия случай с секрети любовници в леглото й, тя се отчаяла и към този момент била напът да се помири, че в никакъв случай няма да бъде щастлива. Затова й се наложило да търси експерт, с който да подсилят женската й сила, до момента в който хване бъдещия си брачен партньор – предприемачът Любомир Захариев.

 

Години наред след развода й с Коко Динев, от който е щерка й, хората се чудеха какво не й е наред на певицата. След раздялата, случила се преди близо две десетилетия, певицата се появяваше доста рядко с мъж до себе си, в случай, че не й липсват фенове. През цялото това време, тя е имала 1-2 връзки, които е оповестила публично, само че пък траяли прекомерно малко време, че да могат да преминат в нещо по-сериозно.

Мълвата носи, че всичко това довело Анелия до обезсърчение. Тя се чудела какво да направи, с цел да задържи мъж до себе си. Минала и през подозрението, че евентуално й е направена магия, четяла книги за самопомощ от вида „ Как да намерим мъж и да го задържим? “, станала и почитателка на школата на Наталия Кобилкина и Лариса Ренар, които непрестанно приказват за женската мощ. Така открила, че не й липсва женска сила, само че в същото време открила, че мъжката сила й е допълнително.

 

Обикновено тя е обвързвана със устрема за кариера и трупане на пари. Факт е, че Анелия е една от най-богатите родни певици, която освен получава положителни възнаграждения, а е и доста спестовна и пресметлива. Не харчи съвсем нищо за скъпи ваканции, както вършат колежките й от сектора. Всичко извоювано влага в парцели, които отдава чартърен, с цел да й носят спомагателни доходи.

 

Така стигнала до извода, че тъкмо находчивостта и пресметливостта й, й пречат в връзките със мощната половина на човечеството. Затова почнала да върви на психолог, с цел да почисти прекомерния блян към финансова сигурност и недоверието в мъжете, които й пречели да построи пълноценни отношения  в персоналния си живот.

 

Всичко това й помогнало да срещне сегашния си мъж. Макар в никакъв случай да не е споделяла обществено името на психоложката си, преди дни bTV излъчи материал за нея в предаването „ Преди обед “, в което специалистката сама се похвали, че Анелия е ходила при нея.

Сами се досещате, че това е в прорез с всевъзможни етични правила на психолозите, които не би трябвало да споделят обществено информация за клиентите си. Очевидно обаче Анелия няма нищо срещу това, поради, че е споделила линк от изявлението в профила си в обществените мрежи. Предполага се, че го е направила от признателност към психоложката за щастието й със Захаринов.

 

Очевидно предприемачът също е благополучен с дамата до себе си, откакто желае целият свят да знае за това. Наскоро Анелия разгласи, че идната им женитба ще е обилна, луксозна, с доста посетители и публицисти, с цел да я отразят, трансформирайки я в едно от най-обсъжданите всемирски събития у нас. Предвид, че мястото, на което ще се развие целият този лукс, към този момент е определено, това значи, че и датата е ясна, само че към този момент двойката я пазят в загадка, както и имената на кумовете. Според мълвата ще им кумуват известният началник Иван Манчев и половинката му – бизнесдамата Ива Бека, която от години е една от най-хубавите приятелки на Анелия.

 

Двете двойки отбелязали дружно Нова година, а преди време певицата помогнала на приятелката си да официализира връзката си с известния готвач, пристигайки на празненството за рождения ден на Анелия в компанията на Манчев. По този метод тя разкри, че точно той е мъжът до нея.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР