Оказва се, че всяка една зодия има определени качества, които

...
Оказва се, че всяка една зодия има определени качества, които
Коментари Харесай

С какво вашата зодия привлича и омагьосва мъжете?

Оказва се, че всяка една зодия има избрани качества, които притеглят като магнит. Дали това ще е вашата убеденост или пък почтеното ви лъчение, дали ще е възприятието ви за комизъм или метода, по който успявате да се справите с всичко, вижте тук:
Овен
Тя е огнена и доста гореща. Мъжете харесват желанието й да побеждава, да бъде първа. Може да не вижда постоянно, само че до момента в който се бори за задачата си там има някой, който се бори за вниманието й.
Мъжете харесват, че тя е заслужен сътрудник във футболен мач, в ремонта на жилището и във всяко друго мъжко начинание.
Телец
Като земен знак, тя е доста чувствена. Допирът е доста значим за нея и това притегля мъжете извънредно. Прегръдките за здравей, докосването до момента в който приказва с някой – мъжете не могат да устоят. Ще им хареса, тъй като това демонстрира, че тя е блага и грижовна.
Близнаци
Тя е саркастична и може да сложи всеки на място. Фактът, че е закачлива доста се харесва на мъжете. Не приема нещата прекомерно съществено и е подготвена за доста занимания. Комбинацията от комизъм и изострен им е неустоима.
Рак
Като воден знак тя има доста мощни страсти, вижда нещата в дълбочина. Мъжете харесват тази емоционалност, потребността й да оказва помощ на другите. Биха създали всичко, с цел да завоюват сърце, което ще ги обича абсолютно.

Това са най-сърдитите, намръщени и отрицателни песимисти измежду зодиите
Лъв
Увереност – това е нейният сексапил. Тя се харесва, дори е влюбена в себе си и това е неустоимо за мъжете. Те желаят да се борят за нея, тъй като виждат какъв брой е специфична и друга от другите. Усещането, че като че ли няма да я имат в никакъв случай напълно, ги подлудява.
Дева
Тя знае какво желае и по какъв начин да го получи – какво по-секси от това? Тя няма потребност да показва каквото и да е, тъй като знае какъв брой е добра. Срамежливото лъчение, което има е доста завладяващо за мъжете.
Везни
Тя носи естетика и не си пада по драмите, а както знаем мъжете по никакъв начин не обичат подиуми и разправии. Ето какво я прави по този начин привлекателна.

Любовното мото на всяка зодия
Скорпион
Тя е извънредно мистериозна. Трудно е да бъдат разбрани нейните страсти и усеща, тъй като ги крие доста старателно, а мъжете обичат да разгадават загадки. Биха прекарали доста време в опити да схванат комплицирания й темперамент.
Стрелец
Тя е постоянно подготвена за завършения и това притегля мощно мъжете. Изглежда толкоз неангажирана с материалните неща, че един мъж би се запитал дали би съумял да ангажира интереса й към него. Тя е свободен дух, с който мъжете желаят да полетят.
Козирог
Тя държи на фамилията и уюта в дома. Мъжете знаят, че би трябвало да са доста специфични, с цел да бъдат позволени в нейния сигурен свят и това ги кара да се борят за любовта й.

Каква държанка си съгласно знака на зодиака
Водолей
Тя е мощна и самодостатъчна и това побърква мъжете. Знае по какъв начин да изиска каквото й би трябвало и няма да се поколебае да го направи. Мъжете знаят, че тя се оправя отлично и без тях и ще почитат самостоятелната й природа.
Риби
Тя е доста интуитивна, деликатна и съпричастна и това може да разтопи всяко мъжко сърце. Мъжете си падат по сигурността, която тя им дава и биха се борили за сърцето й.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР