Оказва се, че времето, в което са продължили снимките на

...
Оказва се, че времето, в което са продължили снимките на
Коментари Харесай

Ергенът Алек напива момите с евтин алкохол

Оказва се, че времето, в което са траяли фотосите на „ Ергенът 3 “ в Гърция, са били същински призрачен сън за участничките. Мераклийките за сърцето на предприемача Александър Младенов, живеели в отвратителни условия. Освен това били подтиквани непрекъснато от продукцията да е напиват с на ниска цена алкохол. Именно заради тази причина една от момите се спиртосала до пристъп още в първите дни.

 

„ Гаден екстракт, некачествена храна, недоспиване… Как всичко това да не докара до колапс? Момичетата ядяха единствено пиле с ориз и зеле, а стомасите им се свиваха на топка. Позволяваше им се да подремнат единствено 2-3 часа на денонощие освен това по седем в стая. Всички девойки използваха обща баня и тоалетна, което също беше скандално “, разкрива осведомен.

Той добавя, че от малкия екран желали снимачният развой да им излезе допустимо най-евтино и заради тази причина не вложили безусловно никакви средства за комфорта на участничките. Макар и в предходните два сезона в прилежаща Турция ситуацията да не било цветущо, то в Гърция напряко блъснало дъното.

 

Малко след старта на фотосите, Анна Метушева си дала сметка, че не желае да е робиня на продукцията и поискала да напусне. Така плеймейтката, израснала в Израел, която в продукцията се изявяваше с името Шермин, станала втората „ изгонена “ от Алек Ергена.  За да може феновете да останат с усещането, че решението за напускането й е персонално негово, русолявият ерген я погледнал ядосано и я оставил без роза на вечерната гала.

 

Тя изплака, че до момента в който била част от продукцията, била принуждавана от режисьорите и редакторите да играе меркантилна жена и да приказва за връзките си с Любен Дилов – наследник и починалия Ицо Стоте манекенки, нищо, че не била интимна с тях, а двамата й били просто положителни познати.

 

Главният воин в риалитито също се оказал голямо отчаяние за участничките. На кастинга бил показан пред момите като човек, обиколил целия свят, а в хода на фотосите станало ясно, че е пътешествал единствено до Анталия.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: „ Ергенът 3 “ Александър Младенов Анна Метушева Гърция Турция шермин
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР