Оказва се, че вече има споразумение за сглобяване на ирански

...
Оказва се, че вече има споразумение за сглобяване на ирански
Коментари Харесай

Иран предлага на Русия да прави много евтини Москвичи

Оказва се, че към този момент има съглашение за сглобяване на ирански коли в Русия. Това съобщи персонално ръководителят на съветския център „ Иранци зад граница “. Той сподели още, че в случай че Китай се опасява от наказания поради съдействието си с Русия, то Иран няма такива терзания и може да предложи на руснаците доста евтини коли.

Приятелска на Русия страна Иран е подготвена да сглобява коли в изоставения от Renault цех под възродените марки Москвич, Волга и Победа, написа " Российская газета ". Факт е, че Иран от дълго време е под глобите на Запада и сходна стъпка надали може да утежни ситуацията.

Един от най-известните автомобилни производители в Иран е Iran Khodro, който не е нов на съветския пазар. Тази марка продава колите Samand, само че иранската компания също сглобява френски коли Peugeot, както и китайските Haima и Dongfeng.

Сега Иран предлага на Русия да прави доста евтини Москвичи. По-голяма е вероятността обаче, новите Москвичи да бъдат коли на китайската марка JAC, която е сътрудник на КамАЗ, само че в случай че китайците се откажат, то иранците са подготвени да ги заместят. Но какво и дали изобщо ще се създава в последна сметка нещо в някогашния цех на Renault в Москва, към момента не е известно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР