Оказва се, че вече е ясно кой се е приземил

...
Оказва се, че вече е ясно кой се е приземил
Коментари Харесай

Ето кой е кацнал в България със самолета-фантом

Оказва се, че към този момент е ясно кой се е приземил със самолета-фантом, кацнал у нас.

Става въпрос за човек, който Интерпол дири къде ли не, а той се подвизава умерено в България, освен това ползвайки се с протекцията на ченгета и прокурори.

Министерство на вътрешните работи се е заело с скрито интервенция по издирването на кокаиновия крал Евелин Банев, по-известен като Брендо.
Повод за нейното пускане, е агентурно сведение, че точно той е пристигнал с дребния аероплан, който кацна в Търговище през юни. 

Полетът на раздрънкания двумоторен „ Beechcraft “ безусловно направи за смях Военновъздушни сили на седем страни.
Стана ясно, че даже и в свръх охраняваното от сили на НАТО небе над Европа, няма кой да задържи въздушен корсар, присмивал се в продължение на часове на заповедите на управляващите за неотложно приземяване.

Тук е мястото да отбележим, че можем само да се радваме, че в тази ситуация не са били терористи, плануващи да пуснат бомба над АЕЦ или определен от тях цех. 
Официалната информация по случая сочи, че самолетът-фантом е изхвърчал от селскостопанско летище в Литва и е минал пренос през Полша. 

В Словакия презаредили като още веднъж за бензиностанция е употребявано селско летище. 
През цялото време на полета, службите на надзор на полетите приканват водача да се разпознава. След като напълват резервоарите за половин час, водачът и спътникът му отпрашват безусловно под носа на изтребителите, вдигнати под паника.

Следва посещаване на благосклонност в Унгария и Румъния, след което самолетът-фантом напуща за няколко минути охраняваното от НАТО небе, с цел да нахлуе в Сърбия и от там навлиза в българското въздушно пространство. Междувременно горивото още веднъж свършва и несмущаван от никого водачът стопира на летище до Видин, с цел да зареди.
Приземява се дефинитивно на аеропорта в търговищкото село Буховци.

От там водачът и пасажерът се мятат на чакащия ги джип и се изпаряват крепко пушек. На потегляне прибират и видеокамерата, закачена на една от антените на самолета, отразяваща в действително време подвига им в интернет чрез СИМ карта. 

Четири месеца след приземяването на самолета-фантом, към момента няма резултати от полицейската акция. Всъщност това не е изненадващо, поради множеството другарски контакти на Брендо с политици, ченгета и прокурори.

Според версията на криминалисти, той се е опитал да си обезпечи по-сигурно леговище поради войната в Украйна. Както към този момент стана ясно за последно, преди да се прибере у нас, е бил засечен в Одеса, където се укривал в резиденцията на локален мафиот.
Източник: Уикенд
 





 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР