Оказва се че , така наречения мачо не бил никакъв

...
Оказва се че , така наречения мачо не бил никакъв
Коментари Харесай

Данчо от порното с Анджелина спи с чичковци за пари и пребива жени


Оказва се че, по този начин наречения мачо не бил никакъв мачо, а прочут в гей средите жиголо на повикване. Влизал без проблем в ролята на въздържан и деен, по избор на клиентите, даже се целувал, само че и с тази екстра цената му не надхвърляла скромните 100 лв. за час. Клиентите му били най-вече тлъсти чичковци над 50-те.

За Йордан се заприказва, откакто пусна в обществените мрежи порно клип с Анджелина. В 30-секундно видео той е подпукал плеймейтката в мисионерската поза, а тя пъшка сладострастно, само че и много изкуствено. Самият Йордан снима сцената с телефона си, а към края за няколко секунди се появява и лицето му отстрани. От това обаче не последва популярност каквато най-вероятно „ артистът “ е очаквал.

Според информация на HotArena той е посягал физически на Анджелина, която също е разочарована от нулевия интерес към розовата продукция. Анджелина е била брутално пребита. Нежният комплексар е пребивал и други дами, научи HotArena. Агресията му идвала от обстоятелството, че е господин Никой, а би трябвало да заработва скромните си и несигурни приходи като мъж на повикване от сластни възрастни мъже. Фактът, че никой не му обръща внимание, както и това, че лъснаха аферите му с мъже, докарало Йордан до ръба на нервна рецесия и обезсърчение.

В предишното той се е пробвал като футболист за малко и бил посърнал с думите, че мястото му не е на терена. С днешна дата Йорданов назовава себе си модел, само че по всяка възможност дефилира на стилния подиум единствено в сънищата си. През 2016-а печели купата „ Мистър България “, която му дава право да се яви на интернационалния конкурс International Top Model of the World. За страдание и тези персонални победи останали незабелязани и не донесли така мечтаната популярност на Данчо от Стара Загора.

Анджелина също имала съществени проблеми. Миската с мераци за кариера на певица, тотално закъсала за пари и молила познати за заеми в размер на 500 - 1000 лева, написа вестник Таблоид.

По всяка възможност с изключение на потребността от популярност и внимание, двойката изпитва съществени финансови усложнения. Идеята за бърза популярност и по-висок хонорар за „ актьорите “ от филмчето, очевидно се оказва ялова.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР