Оказва се, че световноизвестният пианист Евгени Генчев наистина е открил

...
Оказва се, че световноизвестният пианист Евгени Генчев наистина е открил
Коментари Харесай

Новият „Ерген“ Евгени Генчев срещнал любовта в предаването


Оказва се, че световноизвестният пианист Евгени Генчев в действителност е разкрил любовта в „ Ергенът “, където е основно настоящо лице в новия сезон.

 

Припомняме, че епизодите бяха снимани през есента в Турция и скоро ще бъдат излъчени по bTV. Мълвата носи, че една от 25-те кандидатки в действителност е съумяла да плени сърцето му. За това го издаде участничката от първия сезон Благовеста Бонбонова.

 



Любопитно е обаче, че изявлението, в което Благо направи това разобличаване, по-късно бе изтрито, което подухва на мисълта, че е издала нещо, което не е трябвало. Тя не крие, че завижда на участничките в новия сезон, защото Евгени е доста по-симпатичен и обаятелен от Виктор.

Водещият Наум Шопов пък показа, че новият сезон ще е доста по-интересен.

                                                                                                                                                                         

Вече станаха ясни и лицата на участничките, които ще се борят за вниманието на 33-годишния пианист. Някои от тях са познати на необятната общност, други са кандидат-инфлуенсърки, които занапред ще набират скорост в риалитито. Участие ще вземат и две незнайни за необятната общност чалгаджийки – Крисия D и Джия (Гергана Анчева).

Сред участничките е и Мис Вселена България 2022 – Кристина Пламенова. По всяка възможност обаче нито една от тях не е съумяла да влезе под кожата на Евгени Генчев и финалистката е друга.

 

От кухнята на риалитито издават, че момите страдали от извънредно безсилие поради голямата натовареност по време на фотосите в Бодрум. Освен това те не разполагали с никакво персонално пространство, защото за спестовност били набутани по 6 в стая. Поради тази причина множеството от тях останали неприятно сюрпризирани от действителността в шоуто.

 

Евгени Генчев бил по-свободен откъм отговорности, само че кандидатките за сърцето му снимали до дребните часове на нощта. Музикантът към този момент даде поръчка, че е много по-емоционален от предшественика си. в това време пък Виктор Стоянов изрева, че е доста отчаян от bTV и се усеща измамен от предаването.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР