Оказва се, че стоката е предимно вносна – от Холандия

...
Оказва се, че стоката е предимно вносна – от Холандия
Коментари Харесай

5 лева бройка. За 8-ми март цените рязко скочиха!

Оказва се, че стоката е най-вече вносна – от Холандия и Турция

Цветята нарастнаха преди празника в петък, когато ще отбележим Деня на дамата – 8 март.

На пазарите в Бургас букетите към този момент се продават с 1-2 лева по-скъпо от нормално, защото и тържищата са завишили цените.

Оказва се, че стоката е най-вече вносна – от Холандия и Турция. Розата към този момент коства 5 лева, букетите от зюмбюли, лалетата и фрезиите се продават сред 2 и 3 лева

В София цените доближават и до 7 лева за един брой роза на основните места в града.

Покрай празника се купуват и доста букети, чиято междинна цена стартира от 10-15 лева и доближава до 50-60 лева за по-големите.

Съветите на експертите:

Когато се подарява букет, правилото гласи, че в него би трябвало да има нечетен брой цветя - 1, 3, 5, 7 и така нататък Ако цветята са повече от 12, цифрата би трябвало да се дели на 6. Не е уместно да се подарява букет съдържащ 13 цвята.

Смята се за изцяло уместно поднасянето на едно само цвете сред мъж и жена, защото това е знак на " единствената " обич.

По едно цвете обаче е уместно мъжете да поднесат и на приятелки и колежки. За майките, бабите и лелите се спрете на трайни цветя.

Ако готвите букет за обичаната жена, избягвайте готовите и банални аранжировки с целофан и панделка. Вместо това се спрете на ексцентрично направен букет или поръчайте сами по какъв начин да наподобява той.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР