Оказва се, че шахтата е частна собственост. Всички собственици на

...
Оказва се, че шахтата е частна собственост. Всички собственици на
Коментари Харесай

Собствениците на шахтата, в която пропадна бременна жена, ще бъдат глобени с до 1500 лева

Оказва се, че шахтата е частна благосъстоятелност. Всички притежатели на постройката, които са петима души, ще бъдат санкционирани, заяви Нова тв.

„ Собствениците носят отговорност и ще понесат следствията си. Ще се постараем да им бъде наложена оптималната санкция. Все още не са санкционирани, защото има редица процедури. Трябва да се извърши нов оглед, да се изслушат притежателите, да се издаде заповед. Във всеки регион на Столична община има чиновници по надзор на строителството, които правят инспекции. Ако има направи усещане нещо, те подхващат дейности. Гражданите също могат да подават сигнали ”, изясни инж. Галина Карамишева от " Оперативна активност и регистрация на градежи " към Столична община, която е взела участие в инспекцията на шахтата вид британски двор към избено помещение на постройката.

В регион „ Средец ” са издадени над 400 наставления за неизправни обекти. Предписание за съответната шахта обаче не е имало. Английският двор към този момент е поправен, а потърпевшото семейство се закани да търси правата си по правосъден път.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР