Оказва се, че съхраняването на водката във фризера може да

...
Оказва се, че съхраняването на водката във фризера може да
Коментари Харесай

Защо никога да не слагаме водката във фризера

Оказва се, че съхраняването на водката във фризера може да не е толкоз добра концепция, колкото си мислим, изключително в случай че обичаме и пием добра водка.

Франсоа Тибо , основателят на водката Grey Goose , неотдавна разкри пред Business Insider някои хитрини за потреблението на алкохолната напитка.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от GREY GOOSE (@greygoose) на Фев 22, 2018 в 12:25 PST

Тибо признава, че една от най-големите неточности , които хората позволяват, е да слагат водката във фризера .

Обикновено наподобява привлекателна концепция да запазим водката студена, защото, с помощта на наличието й на етанол, тя няма да замръзне, в случай че температурите не доближат -27 градуса по Целзий.

Според Тибо обаче това може и да е добра концепция, в случай че водката, която пием, е евтина и нискокачествена, тъй като съхранението й при толкоз ниски температури, ще притъпи мощните и изгарящи гърлото нотки от усета ѝ.

 Снимка 384971

По-високото качество водка обаче е естествено мека на усет и не е по този начин нападателна, което значи, че в случай че я съхраняваме при в действителност ниска температура, ще прикрием по-сложните аромати и усети.

Най-добрата температура за марката Grey Goose да вземем за пример, както споделя основателят ѝ, е от 0 до 4 градуса по Целзий. Франсоа Тибо прибавя, че на стайна температура даже водката Grey Goose, която е висок клас, би била малко нападателна за консумация.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР