Оказва се, че ръстът на съпруга трябва да бъде значително

...
Оказва се, че ръстът на съпруга трябва да бъде значително
Коментари Харесай

Размерът има значение или колко висок трябва да бъде съпругът за щастлив живот

Оказва се, че растежът на брачна половинка би трябвало да бъде доста по-голям от растежа на брачната половинка

Психолозите съумяха да дефинират какъв брой висок би трябвало да е мъжът, с цел да се усеща на дамата допустимо най-удобно с него. Разбира се, всичко доста зависи от желанията, само че има и професионално мнение по този въпрос.
Жените, които нямат ясни желания във връзка с височината на мъжа, постоянно се изтезават от въпроса какъв би трябвало да бъде той. Не се разстройвайте, в случай че брачният партньор ви е по-нисък от вас. Може би този фактор ще изиграе позитивна роля във връзката ви.

Интересни обстоятелства за човешкия растеж
Инсулинът, хормонът на растежа, създаван от хипофизната жлеза, продуктите от активността на надбъбречните жлези и щитовидната жлеза, оказват най-голямо въздействие върху човешкия напредък.

Интересното е, че растежът е директно обвързван с благосъстоянието. Учените означават, че разликата в растежа сред бедните и аристократите постоянно е била осезаема. Сега е доста мъчно да се реши човек по височината му, само че преди в действителност беше по този начин - бедните са били с невисок растеж.

Растежът стопира, когато пубертетът завърши. Мъжете стопират да порастват на 21, а дамите към 17 или даже 16 години.

Колкото по-висока е дамата, толкоз по-високо е наличието на мъжки хормони, тестостерон, в кръвта й. Смята се, че високите мъже са по-секси, а високите дами - по-успешни.

Колко висок би трябвало да е брачният партньор за благополучен брак?
Известен полски академик организира изследване, по време на което съумя да открие идеалната композиция от височина на мъж и жена. Той е 1,09 см. в интерес на мъжа. Това значи, че за съвършен брак брачният партньор би трябвало да е с 9 % по-висок от жена си. Например, в случай че една дама е висока 170 сантиметра, тогава мъжът би трябвало да е 185 сантиметра. Това е идеалното съответствие, съгласно него.

Оказва се, че растежът на брачна половинка би трябвало да бъде доста по-голям от растежа на брачната половинка. Проучванията демонстрират, че доста малко са двойките, в които мъжът е по-нисък от брачната половинка – едвам към 3 %.  

Двойките, в които брачният партньор е много по-висок от жена си или има същия растеж, също са доста проблематични. Психолозите означават съществуването на непрекъснати кавги и проблеми в подобен брак. Просто тъй като мъжът би трябвало да бъде неоспорим водач, с цел да е всичко допустимо най-хармонично.

Английски учени се пробваха да дефинират каква височина подсигурява най-щастливия брак. Оказа се, че най-щастливите и сполучливи татковци са мъже с растеж към 183 сантиметра. Най-щастливите дами са високи 162 сантиметра. Може би това съответствие също би било идеално.

Много дами избират по-високи мъже, тъй като по този начин е открито от природата. Съпругът, който е по-висок, постоянно се възприема като по-силен. Но пък и в последна сметка триумфът на брака зависи от съществуването на усеща, а не от растежа.

Лора Костова, основен редактор на happy-woman.bg
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР