Оказва се, че още преди да е приключил ангажиментът на

...
Оказва се, че още преди да е приключил ангажиментът на
Коментари Харесай

Геро с ново шоу

Оказва се, че още преди да е завършил задължението на Геро в „ Като две капки вода “, към този момент е зает като водещ на план, който ще се снима за пръв път в България. Неговото заглавие е „ Скрита идентичност “, а продуцент още веднъж ще е Маги Халваджиян. Очаква се да започва от есента.

 

Идеята на новото предаване е участникът, който е основен воин за вечерта, да разкрива обстоятелства от биографиите на осем души, които не познава. Те могат да се отнасят до всички аспекти от живота им – от номера на обувките до специалностите им – всички те са разказани в предварителният лист, който участникът получава, а задачата му е да свърже всяка от точките в него с съответен човек, разчитайки на логиката и интуицията си.

 

Голямата премия в конкуренцията ще е 100 бона – паричната премия на играча нараства според от самоличностите, които успее да отгатне. Ако пък не разпознае съответния човек, губи парите.

 

И въпреки предаването да е основано в Щатите още през 2006 година, то добива най-голяма известност в Италия, където е имало цели 12 сезона. Световният формат се излъчва един път седмично като се чака този график да се съблюдава и у нас. По всяка възможност тук то ще бъде предавано през уикенда. За феновете е ясно, че Халваджиян е абониран за програмата в събота и неделя от години.

 

Очакванията са, че новото предаване ще се излъчва на мястото на „ Звездите в нас “ или „ С Рачков всичко е допустимо “ като отпадналото шоу надали ще е на Рачков, с изключение на, в случай че самият той не пожелае да го спрат, защото постоянно натрупа висок рейтинг измежду всичките си сътрудници на дребния екран, надлежно не е заплашен от наложително премахване от програмата.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР