Оказва се, че очите ни могат да говорят много повече

...
Оказва се, че очите ни могат да говорят много повече
Коментари Харесай

Цветът на очите може да показва проблеми със здравето

Оказва се, че очите ни могат да приказват доста повече за нас, в сравнение с сме предполагали. Все повече учени настояват, че цветът на очите може да ни разкрива към какви здравословни проблеми сме предразположени. Ето какви са техните теории:
Кафяви очи – знаете, че тъмните цветове на очите защищават от нездравословните UV лъчи. Хората с кафяви очи имат добра отбрана на зрението, а също така и са по-малко предразположени към най-различни кожни проблеми. В по-напреднала възраст се счита, че може да са по-малко предразположени към положения като пердето на очите да вземем за пример. Учените са създали връзка и с това, че хората с кафяви очи са по-предразположени към напрежението и всичките му нездравословни въздействия за организма. Алкохолната взаимозависимост също е по-често срещана и би трябвало да се пазят от тази неприятна опция.
 Колко яйца може да изядете, без да навредите на здравето си (ЧАСТ I) Колко яйца може да изядете, без да навредите на здравето си (ЧАСТ I)
Като се имат поради ниската цена на кокошите яйца, те са най-рентабилният цялостен ​​източник на протеин. Твърде доста хора и прекалено много...
Сини очи – хората, които имат сини очи би трябвало да внимават повече с прекомерната консумация на храна и алкохол. Затлъстяването или алкохолната взаимозависимост са доста по-вероятни при хората със светли очи, само че към момента не е потвърдено за какво. Хапването с мярка и спортуването са доста значими съставни елементи за хората със сини очи, в случай че желаят да запазят фигурата и здравето си в отлична форма.
Зелени очи – учените считат, че хората със зелени очи могат да са по-предразположени към депресивни положения. Като цяло душeвността им се счита за по-слаба и това е нещо, върху което би трябвало да се замислят. Редовното вървене на психолог, даже при неналичието на съответен проблем, е добра концепция за поддържането на здрав дух.
Пъстри – хората с пъстри очи се счита, че имат доста мощна имунна система, което е добре в избрани граници. Стане ли обаче прекомерно мощна, тя може да се задейства против себе си и да провокира доста съществено автоимунни болести. Хората с пъстри очи би трябвало да се съветват добре с доктор, в случай че са решили да взимат витамини или да одобряват супер храни. Те могат да им навредят, вместо да им оказват помощ.  
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР