Оказва се, че не кой да е друг, а именно

...
Оказва се, че не кой да е друг, а именно
Коментари Харесай

Сашо Кадиев измъкна новото шоу от Цитиридис

Оказва се, че не какъв да е различен, а точно Сашо Кадиев е измъкнал отдолу под носа на Николаос Цитиридис мястото на водещ в новото шоу на bTV „ Кой да знае? “. Мълвата носеше, че предаването ще бъде поето от гърка, който остана без работа, откакто вечерното му шоу бе свалено от ефир. По-подходящ за тази позиция обаче се оказал наследникът на Катерина Евро.

 

И въпреки артистът от дълго време да разгласи, че ще се върне в малкия екран, всички чакаха това да се случи с новия сезон на „ България търси гений “, който до наскоро се смяташе, че ще започва през пролетта. Сега обаче се оказва, че Кадиев ще води „ Кой да знае? “. В предаването ще се събират два тима от звезди, които ще би трябвало да дават отговор на любопитни въпроси, само че не от региона на знанието, а такива, с които постоянно се сблъскваме.

 

Ще им се наложи да изясняват и обстоятелства, върху които в никакъв случай не са се замисляли. Според претенциите на медията, новото предаване ще е освен просветително, а и занимателно, а отговорите щели да са илюстрирани в клипове. Сумите, извоювани от звездите, ще отиват в публиката, само че към момента не е ясно по какъв механизъм ще се случва това.

 

Предаването започва от 1 януари и ще се излъчва от 20 ч. всеки делник. Капитаните на двата тима ще са Христо Пъдев и Милица Гладнишка, която до наскоро феновете свързваха само с излъчвания на Нова тв, изключително с тези, продуцирани от Маги Халваджиян. Пъдев пък е прочут на всеобщата аудитория като пицаря Слави от комедийния сериал на bTV „ Татковци “.

 

След изясняването на всички тези детайлности има още два въпроса, на които към момента се търси отговор – ще води ли Кадиев „ Талантите “, откакто ще е ангажиран в „ Кой да знае? “ и какво ще се случи с Цитиридис.

 

Никой в bTV не чака, че медията ще се откаже от услугите му с лека ръка. По всяка възможност към този момент са му намерили нова работа, само че каква е тя, евентуално ще бъде обявено публично на по-късен стадий.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Сашо Кадиев Катерина Евро Николаос Цитиридис Милица Гладнишка Христо Пъдев „ Кой да знае? “ „ България търси гений “ Маги Халваджиян btv
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР